Pályázat

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

"Kapacitásbővítés az "Art of the Tooth" Kft-nél."
(9400 Sopron, István bíró utca 2250)

című
GINOP-2.1.8-17-2017-00928 jelű pályázat
a
Támogató

döntése alapján,
14 649 450,- Ft
összegű támogatást nyert el!

 

Projekt bemutatása:

 

Az Art of The Tooth Kft egy családi vállalkozás, Szakács Zoltán és Szakács Eszter magánszemélyek vezetésével végzi Fogorvosi járóbeteg-ellátás egészségügyi szolgáltatás, fogászati szakellátás tevékenységét.

A továbbfejlődés egyik irányvonala a fogtechnikai orvosi eszközök, fogtechnikai inplant gyártása, továbbá az új típusú porcelán implantok beültetése, mely kibővített szolgáltatással növelni tudja a páciensek számát.

A projekt elsődleges célja volt a fogászati rendelő magas szinten történő komplex szolgáltatással történő bővítése, fogtechnikai szolgáltatásunk fejlesztése.

Az inplantok saját tervezésű és saját gyártású termékek. Az új típusú termékek gyártásához szükséges a folyamatos fejlesztés, ezért jelen konstrukció keretében fejlesztettük beültető technológiánkat is.

A beruházással speciális kezelőszékek beszerzését valósítottuk meg sikeresen, amivel saját fejlesztésű gyorsan beépülő porcelán és fém inplantok beültetését tudjuk végezni.

A cég fejlődésének fenntartásához elengedhetetlen volt a fogászati inplant gépek beszerzése és használata:

  • 2 db Sirona INTEGO pro TS kezelőegység

 

A támogatás, beruházás közvetlenül hozzájárul a szolgáltatások bővüléséhez, új tevékenység bevezetéséhez, valamint a profil bővüléséhez. A projektben való részvétel olyan innovációs lehetőségeket nyújtott, amely tovább növeli vállalkozásunk versenyelőnyét, valamint a know-how hasznosítása által hozzásegít a külföldről érkező páciensek integrált áramlásához.

Vállalkozásunk a termelési értékláncban előre lép, mert az eddigi szolgáltatást, saját maga által tervezett, szabadalmaztatott és készített implantok gyártásával, nagy hozzáadott értéket teremt, mert a tervezéstől a végtermék legyártásáig a teljes munkafolyamatot végzi.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam az "Art of the Tooth" Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 14 959 600,- Ft, a támogatás mértéke 50%, a beruházás befejezésének dátuma: 2018. 11. 14.

http://www.szechenyi2020.hu/